برای کمک به شما درجهت شناخت ساختار تیم استارتاپی و اعضای تیم استارتاپ ، در اینجا چند مورد از استخدام های متداول پیشنهادی برای استارتاپ آورده شده است.
تمرکز اصلی هنگام ایجاد ساختار تیم استارتاپی در شروع کار ، تقویت روابط داخلی (بین کارمندان) و روابط خارجی (بین شرکت های دیگر و مشتریان) کسب و کار شما است.
مهم است که هنگام فراهم کردن موقعیت های راه اندازی استارتاپ، فرهنگ شرکت خود را در ذهن داشته باشید.
این مطلب برای صاحبان مشاغل جدیدی است که به دنبال گسترش تیم خود هستند.
شما یک محصول یا خدمات ایجاد و سپس کسب و کار خود را شروع کردید و در ادامه، کمی درآمد بدست آوردید. اکنون زمان استخدام اولین کارمندان خود است. تشخیص اینکه افراد مناسب چه کسانی هستند، گفتن آن آسانتر از انجام اش است.
افرادی که استخدام میکنید به نیازهای خاص کسب و کار شما بستگی دارند ، اما هر کارمندی که استخدام میکنید باید دارای چند ویژگی اصلی انعطاف پذیری ، قابل اعتماد بودن و اشتیاق باشد. افرادی را استخدام کنید که انعطاف کافی برای پذیرش مسئولیت های مختلف را دارند. هنگام مصاحبه با داوطلبان برای استخدام ، سوالاتی را مطرح کنید که انگیزه فرد را بررسی میکند و اینکه چقدر با فرهنگ شرکت شما مناسب است. علاوه بر این، از شبیه سازی عملی استفاده کنید تا درک کنید که چگونه داوطلب در موقعیت های شغلی معمول
عمل میکند.
از آنجا که هر کارمندی میتواند تأثیر زیادی در یک استارتاپ داشته باشد ، استخدام افرادی که به آنها اعتماد دارید بسیار مهم است. سو اندروز ، مشاور بازرگانی و منابع انسانی در KIS Finance ، میگوید که بهترین راه برای یافتن اعضای اولیه تیم خود توصیه های شخصی نزدیکان است. این کار را میتوان با ارتباط با همکاران ، دوستان و هم دانشگاهی قدیمی خود انجام داد.
اندروز به بیزنس نیوز دیلی گفت: “اگر این روش نتیجه درستی به شما نمیدهد ، پس یک آژانس تخصصی استخدام گزینه خوبی است تا مطمئن شوید افرادی با مهارت و تجربه دقیق مورد نیاز خود را پیدا میکنید.” “نمایندگی های خوب در حوزه مربوط به کسب و کار شما وجود خواهند داشت که بتوانند به شما در یافتن کارکنان مناسب کمک کنند.”
استخدام ۸ نفر مورد نیاز برای ایجاد ساختار تیم استارتاپی
تعداد زیادی نقش در شروع کار وجود دارد که باید بلافاصله آنها را پر کنید. در اینجا هشت مورد مهم از اعضای تیم استارتاپ برای بررسی بیان میشود:
۱- مدیر عامل (CEO) و مدیر ارشد عملیات (COO)
دو نفر از مهمترین اعضای تیم استارتاپ شما مدیر عامل(CEO) و مدیر ارشد عملیات(COO) شرکت خواهند بود. مدیر عامل شرکت به طور معمول فرد آینده نگر است که چشم انداز و فرهنگ سازمان را مدیریت میکند، در حالی که مدیر ارشد عملیات (COO) در درجه اول در عملیات روزانه متمرکز به حفظ کسب و کار شما در حال اجرا یاری میرساند.
برای این سمت ها میتوانید استخدام خارجی انجام دهید ، اما پذیرفتن این مسئولیت ها برای موسسان شرکت امری عادی است. Tierra Wilson ، مشاور استراتژیک تجارت در Tierra Wilson & Co. ، به شما توصیه میکند که همیشه قبل از استخدام به عنوان مدیر عامل کسب و کار خود شروع کنید. اگر شما و بنیانگذار (و بنیانگذاران) خود از قبل قصد دارید این عناوین و مسئولیت ها را به عهده بگیرید ، به دنبال استخدام پنج مقام زیر باشید.
۲- مدیر محصول
مدیر محصول در همه موارد مربوط به محصولات شما فعالیت را بر عهده خواهد گرفت. این عضو تیم استراتژی ، چشم انداز و توسعه محصول را مدیریت میکند. آنها معمولاً با تیم های مهندسی و بازاریابی برای ایجاد و بازاریابی محصول از نزدیک همکاری میکنند.
وینس رپاچی ، مربی ارشد LOVR Atlantic ، بیان میکند که ایجاد یک مدیر محصول برای بنیانگذاران ممکن است دشوار باشد ، زیرا آنها به طور معمول مدیر محصول پیش فرض اولیه هستند و به شدت در محصولات یا خدمات خود سرمایه گذاری میکنند.
وی گفت: “هنگامی که شما توانایی یک مدیر پروژه را دارید ، این شما را مجبور میکند که با مستند کردن و آموزش به شخص دیگری ، طرز تفکر خود را درباره پروژه تغییر دهید.” “این حرکت به بنیانگذاران اجازه میدهد تا کار در تجارت را به خوبی شروع کنند.”
۳- مدیر ارشد فناوری (CTO) و معاون فنی ترکیبی
یک عضو تیم متخصص در فناوری و توسعه برای موفقیت در کسب و کار شما به ویژه برای استارتاپ های فنی بسیار مهم است، اگرچه شما میتوانید مهندسان مستقل استخدام کنید ، داشتن کسی در تیم داخلی شما که مسئولیت این بخش را بر عهده داشته باشد میتواند مفید باشد. با رشد اعضای گروه شما ، این نقش را میتوان به دو موقعیت جداگانه تقسیم کرد.
اندروز میگوید: “داشتن فردی با مهارت برای تصمیم گیری در مورد اینکه چه چیزی برای کسب و کار شما بهتر خواهد بود و همچنین نظارت بر یکپارچه سازی و مدیریت سیستم های مختلف ، امری اساسی است.” “آنها باید از سخت افزار گرفته تا نرم افزار و فناوری موبایل همه موارد را در نظر بگیرند.”
اندروز میگوید که این عضو گروه همچنین میتواند در ایجاد حضور آنلاین شما پیشگام باشد ، اگرچه این امر
میتواند با مدیر بازاریابی شما نیز تقسیم شود.
۴- مدیر ارشد بازاریابی (CMO)
مدیر ارشد بازاریابی یکی دیگر از اعضای تیم استارتاپ است که بر روی مشتریان شما و نحوه مشاهده محصولات یا خدمات شما تمرکز خواهد کرد. اندروز میگوید که استخدام یک متخصص با مهارت های بازاریابی و تبلیغاتی عالی برای اطمینان از اینکه چشم انداز شما به مخاطبان وسیعی رسیده است ، ضروری است.
ویلسون میگوید: “یک مدیر بازاریابی پیدا کنید که در همه زمینه ها تجارت کند.” “تا زمانی که بتوانید مقیاس بندی کنید ، آنها باید قادر به تبلیغ نویسی ، طراحی ضمانت، صفحات فرود ، اجرای تبلیغات و مدیریت بازاریابی در شبکه های اجتماعی باشند.”
علاوه بر این ، آنها باید با مشتریان شما تعامل داشته باشند و به عنوان مدیر موقت جامعه برای حفظ روابط مثبت بین کسب و کار و مصرف کنندگان شما عمل کنند. این عضو تیم میتواند با مدیر محصول همکاری کند تا بازخورد مشتری را در توسعه محصول لحاظ کند.
۵- مدیر فروش
مدیر فروش یکی دیگر از اعضای تیم استارتاپ است. این عضو گروه به راهنمایی برای تولید محصول جدید و آوردن نقدینگی برای شرکت شما تمرکز خواهد کرد. استارتاپ ها و صاحبان مشاغل کوچک که تسلط بر فروش آنها بیشتر است دوام بیشتری دارند.
ویلسون میگوید: “یک نماینده فروش یا مدیر فروش ماهر استخدام کنید و سپس از پولی که آنها برای درآمد بیشتر به کار میگیرند استفاده کنید.” “این مورد احتمالاً سخت ترین موقعیت برای استخدام است ، اما بدست آوردن یک فرد مناسب ارزش وقت و تلاش را دارد.”
۶- مدیر ارشد مالی (CFO)
کارشناسان توصیه میکنند که استارتاپ ها نقش های حسابداری و مالی خود را به افراد خارج از شرکت واگذار کنند ، اما اگر شما توانایی استخدام CFO را دارید ، میتواند برای کسب و کار شما بسیار مفید باشد.
اندروز میگوید: “ضروری است که شما فردی را در تیم داشته باشید که مسئول مالی باشد و به جزئیات نیز توجه داشته باشد تا تمام جنبه های مالی شرکت را مدیریت کند.” “در مراحل اولیه ، این از موضوعات عمده ، مانند تأمین وام بانکی و اجاره محل ، تا مایحتاج روزمره ، مانند پرداخت به تأمین کنندگان و مدیریت پول نقد جزئی است.
۷- مدیر توسعه کسب و کار
در حالی که مشابه مدیر فروش است ، یک مدیر توسعه کسب و کار، راه هایی را برای رشد کسب و کار شما از نظر بازاریابی و فروش پیدا میکند که برای استخدام استارتاپ باید در نظر داشته باشید. به عنوان مثال ، این متخصص ممکن است بر روی ایجاد روابط یا مشارکت با سایر مشاغل برای افزایش درآمد و پتانسیل رشد تمرکز کند.
یک مدیر توسعه کسب و کار خوب ، فرصت های جدید تجاری را چه در سازمان شما و چه با سایر شرکت ها شناسایی میکند. با انجام این کار ، آنها بازارهای جدید ، مناطقی را که ممکن است در آنها گسترش یا رشد دهید، در نظر دارند و همچنین مشارکت های جدید ، راه های دسترسی به سایر بازارهای موجود و روش های جذب مشتری ایده آل را در نظر میگیرند.
به عنوان مثال ، شاید یک رقیب محصول یا خدمتی را ارائه دهد که هنوز در نظر نگرفته اید. مدیر توسعه کسب و کار شما به دنبال روش هایی خواهد بود که نه تنها با پیشنهادات خود مطابقت داشته باشد بلکه شما را برای جلب توجه بیشتر به نام تجاری خود از آنها جدا کند.
۸- نماینده خدمات مشتری
خدمات مشتری وظیفه اساسی است که هر شغلی باید بر آن تسلط داشته باشد. ایجاد روابط مثبت با مشتریان خود سنگ بنای برند و ساختار تیم استارتاپی شماست.
مهم نیست که محصولات یا خدمات شما چقدر عالی هستند اگر کسب و کار شما به طور موثری با مشتریان خود ارتباط برقرار نکند. بدون رسیدگی حرفه ای به سوالات ، تماس ها یا نگرانی های مشتری ، اعتبار شما حتما آسیب خواهد دید. این نقشی است که باید در اسرع وقت آن را پر کنید.
اهمیت استخدام افراد در ایجاد استارتاپ
بدون استخدام افراد مورد نیاز ، شرکت شما هدایت نخواهد کرد و فاقد مدیریت و رهبری قوی است. در حقیقت ، ۶۵٪ از شکست های کسب و کار به دلیل مسائل مدیریتی است. به همین دلیل رعایت اصول شروع کار بسیار مهم است. درنهایت وقتی منابع شما اجازه میدهد تیم خود را بیشتر گسترش دهید.
هنگام پر کردن این نقش ها ، مهم است که اهداف و ارزش های کسب و کار خود را در نظر بگیرید. تعریف این موارد به شما امکان میدهد تا مطابقت های بهتری پیدا کنید و مهارت ها و ویژگی هایی را که به دنبال آن هستید ، محدود کنید.
نکته مهم: هنگام استخدام برای شروع کار ، به دنبال افرادی بگردید که رهبری شما را تقویت کنند و به درستی برند شما را نمایندگی کنند.
موقعیت ها برای برون سپاری
برای تکمیل اعضای تیم استارتاپ چندین مسئولیت میتواند به فریلنسرها و خدمات خارجی سپرده شود. در اینجا چند نقش مشترک وجود دارد که بسیاری از کارشناسان پیشنهاد میدهند برون سپاری شود:
حسابداران و مشاوران مالی
کارگران اداری
وکلا و مشاوران حقوقی
نویسندگان محتوا و فریلنسرهای بازاریابی دیجیتال
متخصصان منابع انسانی و حقوق و دستمزد
توسعه دهندگان وب ، طراحان و برنامه نویسان
به عنوان یک قاعده کلی ، هر شغلی که برای تجارت اصلی شما ضروری است ، باید به طور داخلی پر شود ، در حالی که هر چیزی که ضروری نیست ، میتواند به خارج از شرکت سپرده شود. اندروز میگوید ، هرچه تیم شما رشد میکند ، ممکن است این خدمات اضافی را در کسب و کار خود بیاورید.
اقدام اصلی: فقط نقش هایی را که برای کار اصلی شما ضروری نیستند ، برون سپاری کنید.
فرهنگ کسب و کار
هنگام استخدام کارکنان ، اطمینان حاصل کنید که کارکنان شما از دیدگاه ، مأموریت و فرهنگ کسب و کار برخوردار هستند. اندروز گفته است که استخدام کارکنانی که از ارزش های مناسبی برخوردارند به همان اندازه یافتن مجموعه مهارت های صحیح نیز مهم است ، زیرا این امر در فرهنگ سازمان برای آینده تاثیر خواهد گذاشت.
وی بیان میکند: “اگر در ابتدا این اشتباه را داشته باشید ، تصحیح مراحل بعدی واقعاً دشوار است.” “تنوع، قدرت هر سازمانی را به ارمغان میآورد ، اما مهم است که اعضای گروه ارزش های مشترکی داشته باشد و بتواند به خوبی کار کند.”
شما باید زمانی را برای بحث ، توافق و همسویی با نوع شرکتی که میخواهید اختصاص دهید. فرهنگ کسب و کار شما پایه و اساس ساختار تیم استارتاپی و موفقیت مستمر شما خواهد بود.
نکته مهم: اطمینان حاصل کنید که افراد قبل از استخدام با ماموریت ها ، ارزش ها و فرهنگ شرکت خود مطابقت دهید.